De beste magnesium olie kopen? Dit is de TOP 3!

door admin

Als je op zoek gaat naar de beste magnesium olie om te kopen, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten en merken te koop.

Welke soort en welk merk werkt nu het beste? In dit artikel hebben we een top 3 beste magnesium olie sprays voor je samengesteld.

De top 3 beste magnesium olie (spray)

We zijn op zoek gegaan naar de beste magnesium olie en daar is een top 3 uitgekomen.  De onderstaande top 3 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaringen en beoordelingen van anderen.

Wil je de beste magnesium olie kopen? Bekijk de onderstaande top 3 producten van diverse merken, lees de beschrijvingen en voordelen door, vergelijk de prijzen en kies de beste voor jezelf uit om te kopen!

1. Zechsal magnesium olie

Zechsal magnesium olie is afkomstig uit de zuivere Zechstein bron in het Groningse Veendam. Het product van Zechsal wordt gezien als een ontzettend zuivere olie zonder onnodige toevoegingen. Het voelt zacht aan op de huid en helpt om je spieren optimaal te kunnen ontspannen. Dit product staat op nummer 1 in de TOP 10 van bol.com.

Voordelen van Zechsal magnesium olie:

  • Het beste verkocht op bol.com
  • Puur product zonder toevoegingen
  • Rechtstreeks uit de bron in Groningen

2. Permsal magnesium olie

De olie van Permsal zorgt niet alleen voor heerlijke ontspanning, maar ook zal je energieniveau en je weerstand ervan omhoog gaan. Het is afkomstig van een geheel zuivere magnesium bron en is perfect voor dagelijks gebruik. Een mooie keuze als je niet te veel wilt betalen, maar wel hoge kwaliteit zoekt.

Voordelen van Permsal magnesium olie:

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Volledig puur zonder toevoegingen
  • Afkomstig van een Nederlandse bron

3. Ré-genesis magnesium olie

Door tientallen (sport) professionals en specialisten wordt Ré-genesis magnesium olie als de standaard beschouwd. De olie van het merk Ré-genesis is geheel vrij van toxische ingrediënten en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Bovendien is dit product natrium arm, dus ook geschikt voor mensen met een zoutarm dieet.

Voordelen van Re-genesis olie:

  • Wordt aangeraden door (sport) professionals
  • Vrij van toxische ingrediënten
  • Komt uit een zuivere bron in Azië

Gebruikers ervaringen & reviews

Wat zijn de gebruikers ervaringen met de top 3 beste magnesium olie? Als je op zoek gaat naar de effecten en resultaten, wordt hier op het internet veelal positief over gesproken. Maar is dit wel echt zo? Wat zeggen reviews over het gebruik van de de top 3 producten in dit blog artikel?

Op Bol.com worden er heel wat ervaringen gedeeld. Een gebruiker van Permsal geeft aan:
Magnesiumolie helpt vrijwel direct bij nachtelijke krampen en andere spierspanningen – ook overdag natuurlijk. Ik gebruik het product nu ruim een jaar en ben er zeer tevreden over. Als beginnend gebruiker kun je een beetje prikkeling ervaren bij de eerste keren, maar je huid went snel, de olie trekt niet in je huid, maar na 5 minuten kun je het met een warm washandje snel verwijderen. Het mineraal is dan al opgenomen en doet z’n werk.’

Een gebruiker van de Zechsal spray schrijft:Heeft werkelijk verlichting van de pijn.’

Ook stelt een andere gebruiker: ‘Voeten worden lekker warm en het prikt niet.’

De ervaringen van de gebruikers van de top 3 beste magnesium olie’s zijn voornamelijk positief. Ook in deze review lees je dat er sprake is van positieve ervaringen. Het zorgt voor positieve veranderingen op zowel lichamelijk, als mentaal gebied.

Gebruik en dosering

Je kunt de magnesium olie op veel plekken van je lichaam gebruiken. Er wordt regelmatig geadviseerd om het onder je voeten, je oksels of bijvoorbeeld in je liezen of knieholtes te smeren. Dit zijn plekken waar je huid het makkelijk opneemt. Je kunt de overtollige olie na een tijdje eraf halen, maar het hoeft niet.

Tip: voordat je een olie/spray gebruikt, is het slim om van te voren een kleine te doen om te kijken of je last krijgt van bijwerkingen. Het is normaal om wat tintelingen of zelfs een beetje stekend gevoel te hebben, maar dat zou moeten verdwijnen wanneer je het vaker gebruikt.

De hoeveelheid die je kunt aanbrengen, hangt af van verschillende factoren. Het merk van je product, je lichaamsgewicht en het hebben van wel of geen tekort aan magnesium spelen hierbij een belangrijke rol. Meestal zie je een advies dosering op het product of op de verpakking staan!

Wil je nog meer weten over de werking, dosering en mogelijke bijwerkingen? Lees dan het uitgebreide artikel: magnesium olie: wat is het, de werking en is het gevaarlijk?

Wij zijn erg benieuwd welke van onze top 3 beste magnesium olie’s jij gaat kopen!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter