Yoga Nidra oefeningen gratis en premium opties op een rij!

door admin

Yoga Nidra is de laatste jaren erg populair geworden in Nederland. Hierdoor vind je online inmiddels ook allerlei Yoga Nidra oefeningen gratis en premium. Van YouTube video’s, audio fragmenten, Apps tot complete premium online cursussen. Je kunt kiezen voor korte sessies van bijvoorbeeld 5-10 minuten, maar ze zijn er ook van een uur of langer.

Daarnaast is er nog een verschil in prijs, sommige oefeningen zijn gratis en voor sommige moet je eenmalig betalen of per maand als een abonnement. Het is van belang om uit te zoeken bij welke oefeningen jij je fijn voelt. Denk bijvoorbeeld aan factoren als een stem die jij fijn vindt, bepaalde muziek en de taal waarin de audio fragmenten of video’s zijn ingesproken.

In dit artikel vind je informatie, inspiratie en tips over hoe en waar je gratis Yoga Nidra oefeningen kunt proberen.

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra wordt gezien als een methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt.

Yoga betekent ‘samenbrengen’ of ‘verbinden’ en Nidra betekent ‘slaap’. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Je balanceert dus als het ware op de lijn tussen wakker zijn en slapen.

Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Hierdoor kom je fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning.

Wat zijn Yoga Nidra oefeningen?

In een begeleide Yoga Nidra sessie wordt je door verschillende stadia heen geleid. Lichaam en geest worden als het ware in slaap gebracht, alleen je verliest je bewustzijn niet. Tijdens de gehele sessie is het de bedoeling dat je wel bewust bij blijft.

Je beluisterd de oefeningen altijd liggend in een stille ruimte, onder begeleiding van een audio opname, video of een docent wanneer je een live-sessie doet. Zorg dat je niet gestoord wordt door een persoon of door geluiden van buitenaf!

Het is mogelijk om de oefeningen in bed te doen voordat je gaat slapen of gedurende de dag op een Love Generation Eco Yogamat.

Yoga Nidra oefeningen gratis proberen!

house of deeprelax yoga nidra gratis proberen

Wil je graag kennis maken met Yoga Nidra, maar wil je er niet meteen voor hoeven betalen? Dat kan! Je kunt de Yoga Nidra oefeningen gratis proberen in de House of Deeprelax App. Verderop in het artikel staat stap voor stap omschreven hoe jij je kunt aanmelden voor 1 maand gratis sessies in de House of Deeprelax App.

House of Deeprelax App

Wie of wat is House of Deeprelax? Dé Nederlandse plek waar iedereen welkom is om de voordelen van ontspanning door geleide meditaties en Yoga Nidra sessies te ervaren. Meer rust en minder stress is wat de makers van de App betreft hét antwoord op een groot aantal mentale, gezondheids- en levensproblemen die veel van ons ervaren!

De bijzondere ervaringen van de House of Deeprelax App gebruikers liegen er niet om:

  • Vermindering van pijn en klachten gerelateerd aan stress of spanning
  • Verlichting van angst, paniek of depressieve klachten
  • Een alternatief voor slaapmedicatie

Door dagelijks één of meerdere sessies te luisteren, kun je liggend – lekker in je bed of op de bank -, lopend en zélfs slapend een ontspannen routine creëren, waar en wanneer je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt is de (gratis) app.

Sessies in vier categorieën

Je vindt in de app meerdere kortdurende en langer durende sessies, onderverdeeld in vier verschillende categorieën. Zo zit er voor elk moment van de dag wel een passende sessie tussen.

Meditatie: korte en langere geleide meditaties die je liggend, zittend of wandelend kunt doen
Yoga Nidra: geleide, diep ontspannende sessies die tot transformerende ervaringen leiden
Ademen: geleide ademsessies die blokkades opheffen, heling en ontspanning in je systeem activeren
Wandelen: maak bewust contact met je lichaam, ervaar dankbaarheid en kom buiten helemaal tot rust

Probeer de Yoga Nidra oefeningen gratis voor 1 maand!

Wil je de House of Deeprelax App 1 maand proberen? Lees dan hieronder wat de stappen zijn!

Stap 1: Maak een account aan
Ga naar de website: www.houseofdeeprelax.com
Vul je gegevens in en rond de bestelling af. Je zit nergens aan vast, maar kunt 1 maand gratis van alle sessies genieten.

Stap 2: Installeer de House of Deeprelax app
Download de House of Deeprelax app via de Apple Store of Google Play en log in met dezelfde gegevens die je gebruikt hebt op de website tijdens het afronden van de bestelling.

Bijna gratis Yoga Nidra cursus bij HappywithYoga Academy

online cursus yoga nidra oefeningen

Wil je niet telkens op zoek hoeven naar de juiste Yoga Nidra oefeningen? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een online cursus van Happywithyoga. Het voordeel hiervan is dat je begeleidt wordt door professionals. Je hoeft niet continu zelf op zoek te gaan naar nieuwe audio fragmenten of video’s, want je krijgt een fijn totaal pakket.

De populairste online cursus van Nederland is van HappywithYoga. De eenmalige investering is zo laag dat het bijna gratis is en de online reviews zijn lovend. Hieronder vind je meer over de inhoud en de voordelen!

Online Yoga Nidra cursus aanbieding van €111,- voor €37,-

  • Korting van maar liefst €74
  • 7 audio sessies te beluisteren op alle apparaten
  • Gratis e-book met uitleg
  • 3 yogavideo’s als bonus
  • Professionele begeleiding
  • Onbeperkt en altijd toegang tot het programma

Normaal gesproken kost deze online cursus €111,- maar er geldt nu een aanbieding voor maar €37!

Bekijk de Yoga Nidra cursus aanbieding

30 dagen niet goed geld terug garantie: als je na het doen van de online cursus niet 100% happy bent, dan mag je Happywithyoga een email sturen binnen 30 dagen na je aankoop en dan storten ze het geld direct naar je terug.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter